KICK-OFF – Holeværingen Golf

Velkommen til informasjonskveld om barnegolf 9. mai, kl.1800 på Storøya…

tygk.logo.clear background Kick-offHoleværing Golf holevaering logo

Velkommen til informasjonskveld om barnegolf

9. mai, kl.1800 på Storøya

Til foreldre og barn

Holeværingen IL har dannet en egen golf / barnegruppe (ILH Golf) som samarbeider med Tyrifjord golfklubb. De siste års trening / lek med golf for barn har vist seg å være en suksess og det har vært stor interesse blant barna for å være med.

Hole har et av landets flotteste golfanlegg på Storøya. Det er plass til mange flere Holeværinger på denne banen. ILH Golf og Tyrifjord golfklubb fortsetter vårt samarbeid med å gjøre golf mer tilgjengelig for alle barn i kommunen.

Videre planlegger vi en “golf summer camp” i samarbeid med Idrettsakademiet i Hole, a la fotballskolen, siste dager før skolestart (15. og 16. aug).

Alle er velkommen til en informasjonskveld for barn og voksne for å høre om planene for 2016. Vi håper på fint vær mandag 9. mai kl 18:00 og at mange finner veien ut til Storøya! Det vil også bli informert om mulighet for golf for eldre søsken eller foreldre som måtte ønske å prøve seg og alle kan prøve seg etter møtet. Vi har det nødvendig utstyr!

Første treningskveld er satt til mandag 23/mai kl 17:00 – 18:00. Alle aldre møter samtidig. Det vil i år bli lagt vekt på inndeling etter erfaring og de som har vært med tidligere vil i år få trening tilpasset sitt nivå.

Velkommen!

Hilsen
Tyrifjord Golfklubb og IL Holeværingen Golf.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *