Ledige plasser på årets sommer-golfskole

Tyrifjord Summer Camp 2015

Golf-gruppen i Holeværingen og Tyrifjord Golfklubb gjentar suksessen fra de tre foregående år og inviterer til Tyrifjord Summer Camp!

17. -18. august

mellom kl 09.00 – 15.00

Proshop er bemannet fra kl 08.00, men vi kan ikke ta noe ansvar for dem før oppstart og ser helst at barna leveres kl 9.00. Vi vil imidlertid ha en person fra styret tilstede fra 15-16 slik at hentingen blir fleksibel for dere og ikke minst at vi har kontroll på at alle barn er hentet. (I tiden fra 15-16 vil vi være i området range og putting green.)

Summer Camp’n tilbys barn født i perioden 2002 – 2007. Barna vil få en uformell introduksjon til golf, men dagene vil også fylles med forskjellige aktiviteter som fotball, tennis, film m.m. Hvis været blir dårlig, søker vi ly i det flotte klubbhuset til TYGK. Barna må ha med egen drikkeflaske og ekstra solkrem. Holeværeingen har fått sponset frukt fra Rema og det vil bli servert en enkel lunch i kantinen (pølser, kjøttkaker, karbonade eller lignende. Det vil ikke være anledning til å komme med egne matønsker).

Det kreves ingen golferfaring eller utstyr for å delta på Summer Camp. Vi skal leke og ha det gøy de to siste dagene før skolen begynner. Selvfølgelig skal vi ha noen morsomme øvelser for å lære litt golf også og våre dyktige instruktører låner dere alt det utstyret som trengs.

Camp’n koster kr 700,- pr barn og kr 500,- pr søsken.  Begrenset antall plasser.  Påmelding sendes janethen@online.no innen 9.august. Betaling i proshop den 17 aug.

Hvis du har spørsmål er det bare å ta kontakt med Thomas Svensen på tlf. 41554324 eller Jeanette Henriksen på tlf. 95863203

Vi ønsker alle barn velkomne til morsomme dager på Storøya. Håper vi ser deg

Sommerhilsen fra

ILH-golf

Flere saker