Velkommen til Barnegolf!

 

http://tyrifjord-golfklubb.no/info/juniorer/321/holevaring-golf-var

tygk.logo.clear background

           VELKOMMEN TIL BARNEGOLF                             
Første treningskveld er Mandag 23. mai kl. 17:00 – 18:00.

Holeværingen IL har dannet en egen golf / barnegruppe (ILH Golf) som samarbeider med Tyrifjord golfklubb i alderen 6 tom 11.

Hole har en av landets flotteste golfanlegg. Det er plass til mange flere Holeværinger på denne banen. ILH Golf fortsetter vårt arbeid med å gjøre golf mer tilgjengelig for alle barn i kommunen.

De siste års trening / lek med golf for barn har vist seg å være en suksess og det har vært stor interesse blant barna for å være med. Ved kapasitet vil det også være mulig for barn/søsken fra 4 år å delta.

Ved påmelding av barn fra 4 tom 6 år betinger det at foreldre er med å leder barna gjennom aktivitetene. Opplegget for de minste barna vil være en god blanding av golf og all idrett inspirert trening.

Første treningskveld er man 23. Mai kl. 17:00 – 18:00. Alle aldre møter samtidig og det vil i år bli lagt vekt på inndeling etter alder og erfaring slik at vi på den måten prøver å tilrettelegge treningen etter barnets nivå.

          

Pris pr. semester vår/høst er kr. 500,- pr. deltaker, ( – søskenmoderasjon a`kr 200), som kan trekkes av fra deltakeravgiften.

Deltagelse forutsetter medlemskap i Holeværingen IL. Hvis du ikke er medlem sender klubben automatisk en egen faktura på kroner 200,- for medlemskapet.

Det vil i år være mulig å forhåndspåmelde seg ved å reservere seg plass, da det i år vil være begrensede plasser i forhold til antall trenere for å sikre ett godt treningsopplegg. Plassen kan også sikres ved. forhåndsbetaling. Ref. påmeldingsskjema som danner grunnlag for betaling via bankterminal i proshop på Tyrifjord Golfklubb.

Det kan bestilles mat i kaféen før trening for hele familien dersom dette er ønskelig.

VI SPANDERER KAFFE smiley

Velkommen!

Tyrifjord Golfklubb/ILH Golf

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *